Regulament
1. Nu permitem conținut xenofob, rasist, sexist, antisemit, atacuri la persoană sau pornografie în postările pe care le agregăm.
2. Conținutul articolelor trebuie să fie pe teme de interes comun in probleme de aviatie,  politică sau de societate, inclusiv de interes public larg.
2a. Ca sugestii suplimentare, vă rugăm să vă argumentați articolele cu bunul simț în minte și să vă asigurați că nu există greșeli gramaticale sau de ortografie.
3. Cerem în cazul unor diferențe de opinii cu privire la articolele listate pe site-ul ANAP ca problema să fie rezolvată amiabil între autori. În lipsa unei ințelegeri vom decide asupra unei soluții care poate include scoaterea autorului din flux. Suntem oameni cu păreri diferite, tocmai asta este și ideea comentariilor. Pornim de la ideea că venim cu toții din aceeasi comunitate si  diversitatea opiniilor ne uneste. Dacă aceste opinii contrastează puternic și unul sau mai mulți dintre noi au o problemă cu un anumit articol, atunci este dreptul oricăruia dintre noi, cu putere de veto, de a scoate articolul respectiv din flux. Prudența si maturitatea vor asigura utilizarea acestei puteri ca ultimă opțiune. Scoaterea unui autor din flux este o decizie rezervată administratorilor de site.

4 thoughts on “Reguli pentru comentarii

  1. DLE ADMINISTARTOR
    cum, ramane cu punctul 1 din regulament?
    Regulament
    1. Nu permitem conținut xenofob, … atacuri la persoană …….în postările pe care le agregăm.
    Pai daca va respectati de cepermiteti unuia care se crede Mircea Zorileanu sa incalce acest regulament?

    1. As vrea sa spun stimate domn, dar nu m-ati convins de loc pina acum ca sinteti unul, comentariile gen pamflet nu sint interzise nicaieri … ce ne facem cu cei care ii numesc pe aceia care isi deschid sufletul pe un site FRAIERI?
      Jurnalist ?! Nu prea cred. Lucrati la ANCE ? Dubla rusine si vine din partea mea, MIOARA POPA nascuta GHIORMA , fiica lui NICOLAE GHIORMA, colonel in rezerva al Armatei Romane, nepoata lui MIHAIL GHIORMA, care a facut amindoua razboaiele mondiale in Armata Romana, care a fost fratele lui VASILE GHIORMA, CAZUT LA MARASESTI pe cimpul de lupta ca sa apere CU TOTII, asa cum au putut TARA ASTA care le numeste acum urmasii ce si-au facut si ei datoria fata de tara, NESIMTITI…
      Va spune ceva filiatia asta stimate om ? Sper ca la aceasta demnitate nu ati renuntat inca … nu intrati ilicit in vietile unor oameni si sa le mai si dati lectii de deontologie, cind veniti exact din locul unde stapinirea actuala a pus in frunte o tinara multimilionara in euro care nu a muncit o zi in viata ei… Daca va sint asa simpatici ramineti cu ei si lasati-ne pe noi in pace, asa needucati…
      Duceti-va si spuneti-le ca numele lor nu vor ramine la Mausoleul de la Marasesti si nici in sufletele oamenilor altfel decit ca o sursa nesfirsita de blesteme din partea poporului asta batjocorit. Si lasati-ne pe noi sa ne descurcam si fata ajutorul dumneavoastra … dezinteresat.
      Cu speranta ca nu ne vom mai revedea, ramin aceeasi…

  2. Nu ti-am spus bre ca esti mort.
    Meri in os si daca n-ai os meri in … stiti voi ca numa cu aia ginditi.
    Tu vorbesti de rusine?
    Ce cauti pe site-ul asta?
    Sa ne faci fraieri?
    Du-te … la prigoana care te plateste din gunoiu unde e locul vostru.
    Ce treaba ai tu cu noi?
    Protesteaza cu minie proletara in sedintele de pdl, lasa-neeee, ,lasa-neee!!!

  3. Buna ziua! Sunt Ecateriu Ion (Nelu) din bucuresti, coleg de liceu cu Harsovescu Gheorghe, fost pilot Tarom la TU-154, doresc sa ma contacteze Dl. Hasu. !

Comments are closed.