Domnilor,

Vă mulţumesc pentru comentarii.
În câteva poştări ale mele ca Administrator al acestui site v-am rugat să scrieţi ce credeţi, ce simţiţi, ce doriţi, de bine sau de rău, numai să scrieţi pentru a ţine legătură unii cu alţii. Câţiva, pe care îi putem număra pe degetele unei mâini au făcut-o. Unii dintre ei au renunţat, fiind jigniţi de unul sau doi dintre colegii noştrii.Nejustificat şi aberant.
Am fost nevoit să introduce reguli pentru comentarii şi chiar să bag în spam unele dintre ele.
Doamnelor şi domnilor aviatori,
Înainte de toate vă rog să citiţi cu atenţie Statutul Asociaţiei.Dacă credeţi că vă această Asociaţie va reprezintă în vre un fel aderaţi şi exprimaţi-vă în cadrul ei. Dacă nu, nu!
Atunci când am postat că Secretarul General al Asociaţiei nu poate fi contactat o perioadă de timp, asta nu lasă, cred, loc la glumiţe româneşti.
Omul ăsta, primeşte de la cinci telefoane în sus pe zi şi se intanleste cu tot atâtea persoane pentru a da documente, primi adeziuni şi strânge cotizaţii. Toate astea benevol pentru a pune pe picioare o Asociaţie care va încerca să îndeplinească dezideratele scrise în Statut.
Pe scurt ca să apere drepturile şi să îndeplinească dorinţele aviatorilor pensionari.
Deci postez încă o data:

Vă rog , haideţi să uităm că trăim în România şi să acţionăm aşa cum am făcut toată viaţa în avion: cu calm, profesionalism,discreţie şi hotărâre.Uniţi dacă se poate.
Vă mulţumesc,

Admin

One thought on “

  1. Cand se va tine sedinta anuala,statutara in primul trimestru al anului ?!?
    Asteptam programarea pentru a avea timp sa pregatim informarea comitetului director si a problemelor membrilor. Cred ca avem multe de discutat,informat si hotarat impreuna.
    Florin Lang.

Comments are closed.