Domnilor,

Sunt cateva comentarii, Asociatia va multumeste si ma gandesc ca ar trebui sa depasim stadiul asta si sa trecem la cel constructiv.

Pentru ca una este sa dai mailuri la prieteni si alta e sa publici ceva care poate fi citit de toata lumea si mai ales de cei care trebuie.

Haideti, apareti cu idei, cu linkuri, cu documente ,ele vor fi evaluate pentru a corespunde scopurilor Asociatiei si va asigur ca vor ajunge pe blogurile politicienilor.

Va multumesc mult,

:)

8 thoughts on “Incepe sa mearga!

1. Multumiri si felicitari pentru crearea site-ului.
    Am incercat sa-mi creez cont pe forum dar nu merge. Acolo cred ca e locul unde putem comenta si dezbate multe probleme.
    Am facut un forum acum 2 ani si functioneaza frumos. Este axat pe problemele asociatiilor de proprietari. Daca vreti intrati un pic si vedeti modelul. Sunt si alte modele accesibile pe internet.
    Va asigur ca voi intra cel putin de 3-4 ori pe saptamana aici.
    Vin cu sugestia, daca este posibil, sa postati adeziunea intr-o forma in care sa o putem completa pe net si sa o expediem tot pe net. In PDF nu se poate decat sa o listam si sa o completam manual. Apoi sa i trimitem prin posta sau sa o scanam si sa o trimitem pe e-mail.

Inca odata felicitari.
    Adrian Totolici – Iasi – 0722510694

1. Este un raspuns generic ca ti-am raspuns si pe mailul personal.
      Dar si eu sunt la inceput si hai sa vorbim si aici sa vada toata lunea, poate si implica si altii.
      :)

Salut Adrian,

Multumesc pentru idei, chiar ai experienta.
      La sugestia ta am schimbat forma Forumului cu una mai accesibila si mai prietenoasa.Incearc-o si spune ce crezi.
      Am pus si niste linkuri generice, trimite-le pe cele propuse de tine sa le adaug.
      Am adaugat monitorizarea presei pe niste topice relevante si cine intra acolo va avea tot ce apare in presa relevant la problema noastra.
      Nu pot sa fac prea multe ca am hotarat sa discutam in colegiul director lucrurile importante.Ne vom intanli saptamana care vine.

Atat, ai dreptate, e sambata, sfarsit de saptamana placut!

2. Buna Seara Domnilor,
    Ma numesc Paul Bozga si sunt un pensionar mai vechi (ca sa nu spun mai batran)

Este o ideie excelenta cu acest site
    Ca sa dezghetam putin retinerea unora, va propun pentru inceput o serie de povestiri din viata noastra de aviatori.Sunt convins ca fiecare din noi are ce povesti
    Cu speranta ca nu vom umple acest forum cu povesti “vanatoresti” am sa va povestesc o intamplare de prin anii 70

NEA PISICA

In anii 70 dupa deturnarea unui avion IL-14 de la Oradea au aparut “securistii “la bord, militari ai Ministerului de Interne care aveau misiunea de a apara avioanele Romaniei sa nu fie deturnate de dusmanii patriei catre tarile capitaliste
    Aparent ,unii din ei erau baieti de treaba ,ei erau un fel de echipaj separat format din 2 sau 3 persoane care stateau in timpul zborului pe scaunele de langa cabina de pilotaj si aveau misiunea sa nu lase pe niciun pasager sa se apropie de usa noastra.
    Pe timpul escalelor erau cu ochii dupa echipaje sa vada cine cu cine vorbeste ,ce cumparaturi fac , ce legaturi au cu functionarii de pe aeroporturile de escala etc.
    Bineinteles ca noi nu eram prea incantati sa mai avem si alti intrusi in echipaj mai ales ca unii erau oameni simpli de la tara care nu stiau o boaba din nicio limba straina si care de multe ori in timpul zborului cand pasagerii erau serviti cu platouri cu mancare ei incingeau o masa traditional romaneasca cu carnati si ceapa de nu mai puteai sa respiri in avion..

La IL-18 aveam un navigator mai in varsta fost coleg cu Seful Departamentului Aviatiei Civile generalul Raican ,il chema Constantin dar noi ii spuneam nea Pisica.
    Era un glumet fara pereche si de multe ori ne tragea cate o pacaleala mai ales pe noi cei mai tineri
    La o cursa de Istambul ,dupa aterizare unul din securisti a vazut ca picura apa de pe aripa si curios l-a intrebat pe nea Pisica ce s-a intamplat.
    Acesta cu o mutra foarte suparata si l-a intrebat pe securist daca el n-a simtit nimic inainte de aterizare.
    Nea Pisica i-a explicat foarte revoltat ca “Tampitul asta de comandant era sa ne omoare ,a facut un viraj foarte jos deasupra apei la aterizare si a dat cu aripa prin apa ,si numai datorita lui au scapat cu viata.”
    Bineinteles ca un asemenea eveniment nu putea ramane neraportat si baiatul a trimis raportul sefului sau ,acesta mai departe la M.I . care au anuntat seful Aviatiei Civile de evitarea catastrofei de nea Pisica
    Generalul Raican si-a dat imediat seama ca nu era decat un banal condens de la o aripa plina cu petrol ce trecea de la temperaturile negative de la inaltimea la care zbura avionul la temperaturile de vara de pe aeroportul Istambul.
    A spus ca va cerceta el evenimentul si l-a chemat pe Pisica la raport.
    Raspunsul batranului navigator a fost foarte transant “Ce sa le fac tovarase General daca sunt prosti”
    Bineinteles ca totul a ramas fara urmari dar povestea s-a aflat si s-a transmis la toate detasamentele de zbor

1. Salut Paul,

Da imi amintesc ca circula povetea, reala, prin ’76/77.
      Ma bucur ca esti ok si ca stai pe net.Se pare ca suntem cumva chiar vecini pe aici prin 1 Mai, daca nu ma insel.Poate ne vedem intro zi.
      Siteul e la inceput si poate e o idee buna sa punem si o sectiune cu amintiri sau intamplari incredibile dar adevarate.Ma ocup saptamana viitoare.
      Ce mai faci, erai pe la jetran parca, sau te-ai oprit?
      O duminica placuta si sper sa ne vedem cat mai curand.

2. paulici, ma bucur ca existi si dupa atatia ani pot ,in sfarsit sa imi exprim recunostinta pentru felul profesionist ,demn si civilizat,politicos si rezervat ,hotarat si sigur pe tine ,atribute care pe mine personal m-au influentat covarsitor atat in cariera cat si in viata privata -iti multumesc inca odata ca existi si iti doresc tot binele din lume

3. Lili draga,

Raspund eu pentru Paul si stiu ca este de acord cu mine:

Ai fost si ramai pentru totdeauna o DOAMNA pentru ceeace ai facut in aviatie si pentru felul tau inconfundabil de a fi!

Cu mult respect,

Admin.

1. Buna Lily,

Ma bucur ca esti bine.
      Am fost plecat din Bucuresti o saptamana si am intarziat cu raspunsul.
      Multumesc pentru gandurile frumoase despre mine si chiar daca stiu ca exagerezi,ma bucur ca ai ramas cu o imagine pozitiva despre persoana mea.
      Administrator, mi-ai citit gandurile ,multumesc pentru raspunsul dat lui Lily in locul meu.

Paul

Comments are closed.